25 ianuarie 2007

Solidificatorul de căcăţei

De o bună bucată de vreme, iubitorii animalelor de pretutindeni au obligaţia să strângă dejecţiile solide ale patrupedelor cu care ies la plimbare.

Nu vă uitaţi pe străzile noastre. Deşi o lege similară este valabilă şi în România, puţini dintre concetăţenii noştri o respectă. Înarmaţi cu o lopăţică şi o punguţă, sau doar cu o punguţă, aceştia ar trebui să strângă conştiincioşi chestiile maro din urma fidelilor lor companioni.

Pentru zilele când respectivii au burtica stricată s-a inventat spray-ul Poop-Freeze. Pe româneşte: solidificatorul de căcăţei. Restul textului de prezentare este savuros, dar cvasi-intraductibil, aşa că îl reproduc în original:

"POOP-FREEZE is a great companion to a pooper scooper for clean fast dog poop or cat poop disposal."

E neinflamabil. Îngheaţă ştiţi-voi-ce până la -52 grade Celsius. Nu conţine CFC şi deci nu distruge ozonul. Nu afectează vegetaţia. Poate fi folosit atât în exterior, cât şi în interior... O minune a fizicii şi chimiei contemporane.

Mod de funcţionare: dai cu spray şi aştepţi 10 secunde până când pe suprafaţa incomodului obiect se formează o crustă albă, de gheaţă, semn că poate fi luat şi depozitat în punguţă.

Preţ: 9,95 dolari. Adică nu va fi văzut pe la noi... Păcat (spun asta pentru că rimează)!

De aici: Poop-Freeze

2 comentarii:

Fan Football spunea...

Dupa ce ca atunci cind iesi cu animalu' afara trebuie sa iei cu tine urmatoarele lcururi nefolositoare: punga, lopatica, animalu', acum ar trebui sa mai cari si solidificatorul? Cam mult. Mult prea mult.
Si oricum, mai bine ar fi facut... Dizolvificatorul!

Anonim spunea...

Ca idee e misto. Il poti folosi si in loc de stunner sau de spray paralizant! :)).